1000 щасливих сімей в рамках програми «Доступна іпотека 7%»

Сьогодні, 03 листопада 2021 р., відбулось підписання 1000-ного договору в рамках Державної програми «Доступна іпотека 7%».

1000-ними учасниками програми стали подружжя з Києва – підприємець Олександр та Віра, яка працює медичною сестрою в одній із столичних лікарень. Сім'я придбала нову квартиру в житловому комплексі , отримавши іпотечний кредит на купiвлю квартири вiд забудовника Інтергал-Буд.

«Власне житло – це базова потреба кожної людини. Українці традиційно віддають перевагу своїй квартирі і своєму будинку. «Доступна іпотека 7%» допомагає їм реалізувати свою мрію.

Сьогодні – це перша тисяча щасливих сімей, а через рік, при правильному підході, ця цифра може зрости в десятки разів. Величезна перевага цієї державної програми в тому, що вона доступна практично кожній українській сім'ї.

Глобус банк, як банк, який працює на первинному ринку, добре розуміє, що поява нового сучасного житла допомагає бурхливо розвиватися не тільки будівельній, а й усім суміжним галузям. Вона дає такі необхідні українцям робочі місця і є драйвером української економіки. Нова квартира – це завжди свято та щасливі усмішки. Працюючи з іпотекою, ми радіємо разом з нашими позичальниками»- зазначив Голова Правління банку «Глобус» Сергій Мамедов.

Програма реалізується Фонд розвитку підприємництва на виконання державних політик, що формує Міністерство фінансів України.

Дякуємо партнерам за довіру і співпрацю в рамках якої було розглянуто 224 заявки і видано 153 кредита на суму 129 833 576,18 грн.